Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.


Davant les mobilitzacions de la Plataforma d’Entitats Juvenils de Gràcia, la Joventut Comunista de Gràcia manifestem que la gestió dels equipaments públics s’ha de fer amb la màxima transparència possible i comptant amb el teixit associatiu local. La ciutadania i la joventut no ha de ser tractada com a usuària dels equipaments públics sinó com a part implicada i amb capacitat de decisió .

Rebutgem que l’Ajuntament del Districte de Gràcia s’acollís a l'ordenança del civisme per a dissoldre l’acampada convocada per la PEJG el darrer dilluns 28 de març. Des de la CJC-Joventut Comunista, tal i com va fer ICV-EUiA en la votació corresponent, rebutgem l'ordenança del civisme.

Exigim a l’Ajuntament del Districte de Gràcia a obrir un diàleg amb la PEJG per tal de trobar una solució d’acord amb les reivindicacions de la joventut associada del districte de Gràcia i de la ciutat de Barcelona. Recolzem la proposta del Consell de la Joventut de Barcelona a actuar de mitjancer entre ambdues parts.

Ens posem a la disposició de la PEJG per allò que consideri oportú i l’ animem a continuar defensant els drets dels i les joves gracienques d’una forma plural i integradora i, en particular, a convidar a participar a la PEJG a les associacions juvenils del districte que no en formen part.

Els i les joves avancem amb la unitat!

Col·lectiu de Gràcia de la CJC- Joventut Comunista de Catalunya
Vila de Gràcia, 29 de març de 2011.

Etiquetes de comentaris: , ,