Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.

El proper dijous 12 de gener a les 19.00h, el col·lectiu gracienc dels CJC - Joventut Comunista, organitzem un debat sobre la problemàtica dels espais juvenils i la seva gestió a l'Ateneu Roig (C/ Ciudad Real nº 25 bxs).

Des dels CJC, considerem que aquest debat és important de cara a plantejar les lluites per aconseguir espais pels i les joves. A més, l'acte s'encabeix en el procès obert de debat dels documents del proper Xè congrès dels CJC - Joventut Comunista que es celebrarà el proper 5 i 6 de maig.

A l'acte comptarem amb la presència de:

  • Manuel Delgado, Professor de la Universitat de Barcelona i coordinador del doctorat Antropologia de l’Espai i del Territori.
  • Marta López, Secretària general de Casals de Joves de Catalunya
  • Un/a membre de la Plataforma d'Entitats Juvenils de Gràcia (PEJG)

Després de les ponències hi haurà un debat amb torn obert de paraules on tractarem temes com "per què és necessari un espai propi pels joves" o si "els joves han d'autogestionar espais o han d'estar gestionats per l'ajuntament o empreses privades" entre d'altres.

Pots confirmar la teva assistència i plantejar dubtes, preguntes i linees de debat entrant al nostre esdeveniment de facebok fent click Aquí

El capitalime o té futur, nosaltres si!

T'esperem!

Etiquetes de comentaris: , ,