Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.El dia 14 de Novembre, novament les classes populars de Catalunya i del conjunt d’arreu de l’estat afrontem de nou una convocatòria de Vaga General. Una Vaga que per primera vegada a la nostra història, s’ha donat conjuntament als països del Sud d’ Europa, que és a on la classe obrera i els sectors populars estan patint de forma més latent un retrocés en les conquestes aconseguides amb la victòria de la Unió Soviètica a la 2ª Guerra Mundial contra el feixisme i la forta presència de l'esquerra sindical i política a Europa.

Per tant Espanya, Portugal, Grècia, i Itàlia a la vegada intentarem donar un cop de puny a sobre de les taules dels mercats. Aquests països estem patint unes polítiques dictades pels poders econòmics i financers que ara en diuen Troika i les porten a terme amb les seves titelles liberals o socialdemòcrates situades als diversos Governs dels països del Sud d ’Europa. La resposta ha estat una convocatòria de vaga general a Espanya, Portugal Xipre, Malta i Grècia, i una aturada de 4 hores a Itàlia.

CJC-Joventut Comunista de Catalunya i JC Joves Comunistes de Catalunya, recolzem i participem activament no només de la Vaga sinó també en la seva preparació, perquè creiem en una societat alternativa, més solidària amb els pobles i les persones, a on no hi hagin diferències entre les persones, a on unes poques persones no s’apropiïn d’allò que és de tots. Perquè volem derrotar aquest sistema que ens condemna a la misèria als que ens diem el 99% de la societat, als qui vivim de les rendes del nostre treball. A la classe obrera en tot el seu conjunt.

Volem :
- Educació, Sanitat, pública, de qualitat i Universal.
- Menys acomiadaments a les empreses i més a les Esglésies i a les Cases Reials.
- Una economia al servei del poble i no dels rics, dels bancs i dels grans poders econòmics.
- Que no hi hagi gent en situació de pobresa
- Garantir el dret a un habitatge digna

Per tot això, el #14N ENS VEIEM A LA VAGA GENERAL!
VAGA CIUTADANA, DE CONSUM!
VAGA DEL 99%!

#14QUE ES VEGI LA NOSTRA FORÇA!

Etiquetes de comentaris: ,